Ověřený tip na výlet s dětmi č.2 | Placeni za svůj odpočinek

Ověřený tip na výlet s dětmi č.2

Ověřený tip na výlet s dětmi č.2

Stejně jako v předchozím tipu č.1 , stál jsem před úkolem zabavit své 3 děti v rozdílném věku (4m, 3,5 a 13,5) Povedlo se i tentokrát?

2. STEZKA KORUNAMI STROMŮ (Jánské Lázně)
moje hodnocení = ******** (8 z 10)

Proč zrovna sem? Tak nějak jsem věděl, že bylo nově otevřeno a z doslechu jsem měl kladné reference. Nezbývalo tedy nic jiného, než se přesvědčit :-). Cesta z Pardubic cca 1:30. Parkování přímo u stezky (Kč 70,-). Vstupné pro celou rodinu vyšlo na Kč 560,-.  Lidí tak akorát, dalo vše hezky vyzkoušet a projít. Ale i tak, zábava max na 2 hod. Proto i nižší hodnocení. Vyzkoušíte všechny adrenalinové zastávky, projdete podzemní jeskyni a hurá na vrchol. U toho focení a napomínání dětí, ať dávají pozor a nelezou kam nemají. Pro rodiče trošku stres, i když se tu reálně asi nemá co stát, i tak respect.

Oproti FAJNPARKU o dost jiné složení návštěvníků. Různé věkové skupiny i národnosti. Všude čisto a pořádek. Užili jsem si to, máme dost fotek a děti mají zážitky, o to hlavně šlo 🙂 A jestli doporučím dál? ANO, splnilo očekávání a uvidíme, zda se tu do budoucna objeví další atrakce a zábava, aby tu rodina s dětmi mohla trávit celé odpoledne.

Vložit komentář